





ESMA34-45-1248 27 April 2021

## Public hearing on CP on taxonomy-related product disclosures April 2021 - Agenda

Agenda item	Indicative timing
Welcome and practical arrangements – Evert van Walsum, Head of Investors and Issuers Department, ESMA	13:30 – 13:40 (10 minutes)
Outline of CP and context of hearing – Gráinne McEvoy, Central Bank of Ireland (Chair of the Joint Committee Sub- Committee on Consumer Protection and Financial Innovation)	13:40 – 13:55 (15 minutes)
Structure of amending RTS and product categories (EBA)	13:55 – 14:40 (45 minutes)
Coffee break	14:40 – 15:00 (20 minutes)
"How and to what extent": graphical representation, KPI and statement of alignment (ESMA)	15:00 – 16:20 (80 minutes)
Amended templates (EIOPA)	16:20 – 17:20 (60 minutes)
Closing remarks – David Cowan, Team Leader on Conduct of Business Policy, EIOPA	17:20 – 17:30 (10 minutes)